Fotostudio Selijn Ede

By admin | websites

Jun 08

Na mijn studie aan de Hogeschool voor Kunsten met als richting Fotografische Vormgeving, heb ik in de afgelopen 16 jaar veel ervaring  opgedaan bij diverse fotostudio’s als fotograaf. Deze passie voor fotografie werd zo groot, dat ik besloot  in januari 2013 te beginnen met Fotostudio Selijn. Lees meer over mijn persoonlijk verhaal: waar het begon.

Met veel enthousiasme leg ik grote en kleine mensen met hun emotie vast. Dat zal je voornamelijk terugvinden in mijn portfolio. Voor mij is het een uitdaging om de wens van de klant op beeld neer te zetten zonder de werkelijkheid te veel te manipuleren. Daarbij komt beeldvorming en creativiteit om de hoek kijken.

Waarom naar de fotograaf?
Omdat ik veel tijd en zorg besteed aan jullie fotoshoot. Verder investeer ik voortdurend in kennis, materiaal en softwareprogramma’s om mijn foto’s zo perfect mogelijk te kunnen afwerken. De foto’s worden ook afgedrukt bij professionele vaklaboratoria die enkel leveren aan vakfotografen.

Door mijn werkwijze  aan te passen naar de wensen van klanten, het volgen van workshops en beurzen en tenslotte door het meegaan met de hedendaagse techniek binnen de fotografie wereld, blijf ik up to date. Met leuke reacties, referenties en bedankjes achteraf als gevolg.

Mijn persoonlijkheid? Die wordt meestal omschreven als gepassioneerd, enthousiast, spontaan, grappig en creatief.

Ieder moment is er één: grijp ‘m vast, kijk ernaar en koester het.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie Services.

Met deze cookies kunnen we bezoeken en verkeersbronnen tellen, zodat we de prestaties van onze site kunnen meten en verbeteren.

We volgen geanonimiseerde gebruikersinformatie om onze website te verbeteren.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Weiger cookies
Accepteer cookies