Grafisch ontwerp en DTP

Grafisch ontwerp en DTP voor al uw uitingen

De vele facetten van DTP en grafisch ontwerp

Bent u op zoek naar een nieuw ontwerp voor uw bedrijf of een restyling van uw huidige huisstijl. Misschien wilt u een nieuw logo, visitekaartje, flyer, brochure of een website. Bij eYe-graphics kunnen wij van begin tot oplevering alles voor u regelen.

  • Logodesign
  • Ontwerp en opmaak van visitekaartjes, folders, brochures en catalogi
  • Doorvertalen van uw huisstijl naar diverse commerciële uitingen
  • Binnen en buiten reclameborden

Indien gewenst kunnen er ook fotografisch beeldmateriaal en teksten voor u verzorgd worden. Tijdens het ontwerpproces wordt er door de DTP-er al rekening gehouden met de technische uitvoerbaarheid van het materiaal, zodat wij uw werk helemaal drukklaar maken. 

Pasta en pigmenten kleur kaart voor bedrijf uit Ede
advertentie gemaakt in photoshop en vormgegeven

idee ontwerpen…

Alles begint met een goed idee, en een goed idee verdient een professionele uitwerking. Omdat wij alles zelf in huis kunnen DTP, ontwerpen en vormgeven is het voor ons makkelijker om het oorspronkelijke idee overeind te houden.

grafisch vormgeving en DTP…

Bij elk grafisch project zijn de juiste ingrediënten nodig. Topkwaliteit beeldmateriaal, passende teksten, mooie kleurcombinaties en een professionele uitvoering. 
Wij brengen al deze losse ingrediënten samen tot een mooi een verzorgd geheel met onze professionele DTP programma’s. Kunt u zelf de ingrediënten niet aanleveren kunnen wij dat voor u regelen.

eindresultaat…

Het is zeer belangrijk dat er bij de grafisch vormgever, DTP-er en ontwerper goed inzicht is in de eisen, mogelijkheden en beperkingen van de drukker. Zo blijven de ontwerpen ook in gedrukte vorm aan uw verwachtingen voldoen en worden eindeloze en tijd- en geldverslindende correcties tot een minimum beperkt. 

Maak een afspraak

of bel 06-10943514

Bestel voor 31 december 2020 één van onze Website pakketten en ontvang 10% korting.