Grafisch ontwerp en DTP

DTP, beter bekend als Desktop Publishing, is een digitaal middel om teksten en afbeeldingen te verzamelen om ze gezamenlijk tot een publicatie te maken. We gebruiken professionele DTP-programma’s waarmee we onze ontwerpen kunnen vormgeven en klaar maken voor de drukker. Zodoende kunnen wij een grote verscheidenheid aan publicaties produceren. Denk hierbij aan visitekaartjes, posters brochures, boeken en catalogi.

eYe-graphics is door jaren ervaring in de technische kant van het drukken goed in staat om digitale ontwerpen daadwerkelijk goed op papier, textiel, plastic, etc. te krijgen. We kijken verder dan alleen het beeldscherm en zijn zeer bekwaam in kleurcorrectie.

Bij eYe-graphics kunnen we u een professioneel stuk drukwerk garanderen.

Grafisch ontwerp en DTP voor al uw uitingen

De vele facetten van DTP en grafisch ontwerp

Bent u op zoek naar een nieuw ontwerp voor uw bedrijf of een restyling van uw huidige huisstijl. Misschien wilt u een nieuw logo, visitekaartje, flyer, brochure of een website. Bij eYe-graphics kunnen wij van begin tot oplevering alles voor u regelen.

  • Logodesign
  • Ontwerp en opmaak van visitekaartjes, folders, brochures en catalogi
  • Doorvertalen van uw huisstijl naar diverse commerciële uitingen
  • Binnen en buiten reclameborden

Indien gewenst kunnen er ook fotografisch beeldmateriaal en teksten voor u verzorgd worden. Tijdens het ontwerpproces wordt er door de DTP-er al rekening gehouden met de technische uitvoerbaarheid van het materiaal, zodat wij uw werk helemaal drukklaar maken. 

Pasta en pigmenten kleur kaart voor bedrijf uit Ede
advertentie gemaakt in photoshop en vormgegeven

idee ontwerpen…

Alles begint met een goed idee, en een goed idee verdient een professionele uitwerking. Omdat wij alles zelf in huis kunnen DTP, ontwerpen en vormgeven is het voor ons makkelijker om het oorspronkelijke idee overeind te houden.

grafisch vormgeving en DTP…

Bij elk grafisch project zijn de juiste ingrediënten nodig. Topkwaliteit beeldmateriaal, passende teksten, mooie kleurcombinaties en een professionele uitvoering. 
Wij brengen al deze losse ingrediënten samen tot een mooi een verzorgd geheel met onze professionele DTP programma’s. Kunt u zelf de ingrediënten niet aanleveren kunnen wij dat voor u regelen.

eindresultaat…

Het is zeer belangrijk dat er bij de grafisch vormgever, DTP-er en ontwerper goed inzicht is in de eisen, mogelijkheden en beperkingen van de drukker. Zo blijven de ontwerpen ook in gedrukte vorm aan uw verwachtingen voldoen en worden eindeloze en tijd- en geldverslindende correcties tot een minimum beperkt. 

Maak een afspraak

of bel 06-10943514