Overlijden David de Boer

Als WordPress gemeenschap in Nederland ontvingen we vorige week het tragische nieuws van het overlijden van David de Boer. 

David was een actief lid in de WordPress gemeenschap en is op veel WordCamps aanwezig geweest als spreker en deelnemer. We zullen zijn enthousiasme gaan missen.

David de Boer op WordCamp Nederland 2016

Overlijden David de Boer – 22 juli 2020

Vrienden van de WordPress community Nederland,

Velen van jullie zijn inmiddels op de hoogte van het onverwachte overlijden van David de Boer. Jullie kennen hem als spreker op diverse WordCamp bijeenkomsten of als oprichter van het bedrijf Chill Creations en als ontwikkelaar van de Paytium plugin. 

Na een kort ziekbed is David overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Het is voor mij en de familie een zware tijd vol emoties geweest. Na zorgvuldige overweging heb ik samen met de familie besloten om het bedrijf voort te zetten. Door alles wat ons overkwam is er een even een gebrek aan communicatie geweest richting leden van de community en ook de klanten van Chill Creations en Paytium. De communicatie met betrekking tot de service en support aan de klanten zal actief worden aangepakt.

Bedankt voor jullie begrip en hopen op jullie te mogen rekenen om eventuele misverstanden uit de wereld te helpen.

Wij gaan ervoor om de gedachtenis van David levend te houden.

Namens het Paytium team,

Femke de Boer 


Voor vragen over de support met betrekking tot de Paytium plugin verwijzen we je naar https://wordpress.org/support/topic/the-future-of-paytium/