Waarom heb je een WordPress site-audit nodig?

Een website-audit begint met een algemene analyse van een website die is gericht op het blootleggen van de problemen die nodig zijn om de algehele prestaties te verbeteren. Je kunt dit opsplitsen in 3 verschillende soorten audits. De website health audit, security audit en de User Experience Audit.

Wanneer audits worden uitgevoerd en afgerond, krijgt u een reeks gegevens te zien die wijzen op mogelijke problemen.
Over het algemeen hebben de meeste problemen betrekking op thema’s, plug-ins, afbeeldingen, lettertypen en scripts die niet goed samengaan. In andere gevallen kunnen de problemen zich op serverniveau voordoen en moeilijk op te lossen zijn. Dit is over het algemeen het geval bij budgethosting, zoals Host Gator, Bluehost, Siteground en anderen in deze categorie – u heeft niet de middelen tot uw beschikking om aan de behoeften van uw website te voldoen. Een betere hostingomgeving is over het algemeen de beste optie en zal u uiteindelijk geld besparen.

WordPress zelf – plug-ins en thema’s blijven veranderen. Sommige worden regelmatig bijgewerkt en andere worden mogelijk helemaal niet bijgewerkt. Dit kan uiteindelijk leiden tot conflicten binnen uw site die ernstige problemen kunnen veroorzaken.

Meten is weten

Met een audit kunt u de mogelijke thema- of plugins problemen opsporen. Met de informatie die u uit een audit haalt, kunt u de mogelijke boosdoeners isoleren. Dit kan resulteren in het gebruik van een ander thema, plug-in of zelfs hosting

Gezondheids audits van de website – analyseren van de algehele gezondheid van de website en onthullen alle problemen die onmiddellijke aandacht vereisen.
Beveiligings audits – onthullen mogelijke kwetsbaarheden op een website.
Gebruikers ervarings audit (UX-audit) – is een manier om minder-dan-perfecte delen van een digitaal product te lokaliseren en te onthullen welke delen van een site of app hoofdpijn veroorzaken voor gebruikers

Hoe kunnen we helpen.

  1. We maken een auditrapport van uw website met aanbevelingen over hoe u uw algehele site kunt verbeteren. Dit is een doe-het-zelf benadering van de hand van onze aanbevelingen. Dit auditrapport kost € 50,-
  2. Als we deze audit willen uitvoeren, hebben we beheerderstoegang nodig tot uw wordpress-website, server en controlepaneel. Als u een Google Analytics- of Google-serachconsole-account heeft, hebben we toegang tot deze accounts zijn ook noodzakelijk.
    Tijdens de audit wordt uw site gesloten voor het publiek en wordt er een onderhoudspagina getoond aan uw bezoekers.
    Een volledige door ons uitgevoerde audit is al vanaf € 230,-.

Punten die in deze audit worden gecontroleerd

Hieronder vindt u een lijst met punten die in deze audit worden meegenomen. In sommige gevallen kunnen plug-ins en thema’s de belangrijkste reden zijn voor het vertragen van uw site. Dit kan ertoe leiden dat u naar een andere moet overstappen.
Deze technische website-audit kijkt naar de breder beeld en pakt problemen op die een negatieve invloed hebben op de SEO-prestaties van uw site.

Back-up

Allereerst maken we vervolgens een back-up van uw site in de huidige staat.

Crawlfouten

Crawlfouten treden op wanneer een zoekmachine een pagina op uw website probeert te bereiken, maar daar niet in slaagt. … Uw doel is ervoor te zorgen dat elke link op uw website naar een daadwerkelijke pagina leidt. Dat kan via een 301-omleiding zijn, maar de pagina helemaal aan het einde van die link moet altijd een 200 OK-server response retourneren..

HTTPS-status

Dit laat zien of het beveiligingscertificaat (SSL) van uw site up-to-date is. Als dit het geval is, heeft uw URL het voorvoegsel https://, zo niet, dan is het http://. Dit is belangrijk voor de veiligheid, niet alleen die van u, maar ook van de mensen die uw site bezoeken.

XML-sitemapstatus

Een sitemap is essentieel voor crawlers van zoekmachines. Dit geeft aan dat uw site correct is opgemaakt

Laadtijden van site en pagina

Mensen zijn ongeduldig, en dus als we op een website belanden die eeuwen nodig heeft om te laden, navigeren we gewoon weg. Het eindrapport toont de laadtijden van pagina’s voor en na de audit

Mobiel-responsief

Ongeveer de helft van uw site bezoeken, gebruikt een mobiel of tablet in plaats van een desktop computer. Hoe responsive is uw website op mobiel?

Gebroken afbeeldingen

Het is niet alleen inhoud die kan worden verbroken, afbeeldingen kunnen dat ook zijn. U realiseert zich misschien niet dat een afbeelding niet wordt geladen en ook niet hoe deze van invloed is op uw website

Robots.txt-bestand

Naast het helpen van zoekmachines om crawlers weg te leiden van de minder belangrijke of repetitieve pagina’s op uw site, kunnen robots. txt kan ook andere belangrijke doelen dienen: het kan het verschijnen van dubbele inhoud helpen voorkomen. Soms heeft uw website doelbewust meer dan één exemplaar van een stuk inhoud nodig.

Gebroken links

Het vinden van interne en externe verbroken links is essentieel omdat er niets ergers is dan klikken op wat een interessante link lijkt om vervolgens te ontdekken dat deze niet meer bestaat. Gebroken links zijn links die niet werken. Enkele redenen waarom links niet werken zijn: Een website is niet langer beschikbaar. Een webpagina is verplaatst zonder dat er een omleiding is toegevoegd. De URL-structuur van een website is gewijzigd.

Mixed Content

Mixed Content of ‘Gemengde inhoud’ vormt een veiligheidsrisico voor uw website en zijn bezoekers. Volgens de ontwikkelaarspagina van Google: “Gemengde inhoud verslechtert de veiligheid en gebruikerservaring van uw HTTPS-site … Met behulp van deze bronnen kan een aanvaller vaak de volledige controle over de pagina overnemen, niet alleen over de gecompromitteerde bron.”

Gebruikersinterface

De toegankelijkheid van uw website speelt een sleutelrol in de interactie met uw bezoekers en is van het grootste belang.

Fonts

Het laden van lettertypen kan de laadtijd van de pagina beïnvloeden.

Afbeeldingen

Beeldcompressie is een van de meest verwaarloosde activa op een website en kan bijdragen aan een zeer lange laadsnelheid van pagina’s. Het is essentieel dat al uw afbeeldingen correct zijn gecomprimeerd.

Server response

Soms laden websites langzaam vanwege de server. … Als er een probleem is met de server, duurt dit langer dan normaal. De oorzaak van trage servers ligt meestal bij de webhost. U kunt een trage site hebben omdat u wordt gehost op een gratis of budget webhosting.