​Website Leasing

​Website Leasing lijkt veel op het betalen van een reguliere maandelijkse abonnement​. In plaats van vooraf ​de volledig bedrag voor de website te betalen, betaalt u elke maand een aanzienlijk lagere vergoeding​. Alle leasing website pakketten zijn incl. hosting, ​domeinnaam registratie ​voor 1 .nl of .com domeinnaam en onderhoud. 

​Koop uw website niet, lease hem.

Website Leasing 1

Hoe werkt het leasen van een website?

Met 'website leasing' betaalt u drie maanden vooruit en vervolgens een maandelijks bedrag over een afgesproken lease periode, gewoonlijk 24 tot 36 maanden.
Elke lease pakket heeft zij eigen​ eenmalig startkosten:
- Klein lease pakket: €2​90,-
- Medium lease pakket: €3​80,-
- Large lease pakket: €​750,-
Wij bij eYe-graphics bouwen en onderhouden namens u uw website, analyseren de prestaties ervan, optimaliseren deze en houden deze up-to-date terwijl u bezig bent met uw dagelijkse activiteiten. Dit alles komt als onderdeel van het leasing pakket.

​De meeste belangrijke punten op onze leasing pakketten

 • ​Vast bedrag per maand
 • Looptijd 24 of 36 maanden
 • ​3 maanden vooruitbetaling op u gekozen pakket/termijn
 • ​​Incl. ​maandelijks hosting
 • ​Incl. ​jaarlijks domeinnaam registratie voor 1 ​.nl of .com domeinnaam
 • Incl. ​onderhoudskosten t.w.v. €​350,- per jaar
 • Eenmalig start kosten per pakket: Klein pakket €​​290,-, Medium pakket €3​80,- en Groot pakket €​750,-.
 • ​Geen afkoopsom op het eind van de lease termijn. Uw bent eigennaar van de website.
 • ​10% korting bij jaarlijks vooruit betaling op elk pakket
 • ​Aan het einde van de leaseperiode kunt u ervoor kiezen om door te gaan met uw leaseplan en een nieuw ontwerp voor uw website te ​kiezen.

Geef uw website een unieke uitstraling.

​We zullen een flexibele, eenvoudig te gebruiken website maken met veel aanpassingsmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 40+ basis ontwerpen.

​De meeste websites hebben een levensduur van ongeveer 2 tot 3 jaar voordat ze visueel of technisch verouderd zijn. Daarom is het leasing van een website geen verkeerde keuze. ​

In al onze leasepakketten heeft u hosting, domeinnaamregistratie en onderhoud. Dit betekent dat u tijdens uw leaseperiode geen zorgen zult hebben over uw website. Dus met het leasing van een website zal het in feite goedkoper zijn met de toegevoegde waarde dat u kunt kiezen om uw website aan het einde van de leaseperiode te updaten met een nieuwe design zonder een grote investering.

​Leasing tarie​ven op een rij

Pakket

​24 mnd

​36 mnd

​Klein

€ 52,-

€ 35,-

​Medium

€ 75,-

€ 50,-

Groot*

€ 112-

€ 75,-

* De leaseprijs voor het grote pakket is gebaseerd op de vanaf prijs die wellicht ​hoger kunnen zijn afhankelijk ​van uw behoeften. In welk geval een nieuwe berekening zal worden gemaakt.

​WERKWIJZE

​Maak ​nu de ​volgende ​ZET naar een nieuwe website

Vrijblijvend ​gesprek

​​In deze gesprek bespreken wij wat de mogelijkheden zijn, nu en in de toekomst en toetsen dit aan uw wensen. ​We zullen ook een van de ontwerpen ​basis ontwerpen bekijken die als basis ​moet vormen voor de nieuwe website. Ook kijken wij welke lease pakket bij uw ​onderneming past.

​Gegevens aanleveren

​​Na het ​eens worden over het lease overeenkomst​ en de basic ontwerp kunnen alle gegevens, teksten en afbeeldingen aangeleverd worden. Wij beginnen met het ontwerp en bouwen de nodige ​functionaliteit in. U ontvangt een link van ons waarin u de voortgang van de site kunt volgen.

​Oplevering

​Na ​de ​realiseren en goedkeuring van uw nieuwe website wordt deze vrij gemaakt op internet. 

​Ik wil graag een afspraak maken over website leasing

Leasing formulier
 • Uw gegevens
 • Adres
 • Afspraak
 • Verzend

Sectie 1